Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je sob srp 24, 2019 3:13 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: ned zář 26, 2010 7:36 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: pon čer 14, 2010 7:16 pm
Příspěvky: 3
Může mi někdo ze zodpovědných v naší milé monopolní Kabelové televizi upřesnit, kdy už bude konečně v nabídce balík programů v HD rozlišení ??? Myslím, že podceňujete svoje klienty !


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: ned zář 26, 2010 11:14 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
Přidávám se k dotazu, také mě to zajímá. Před časem se zde psalo, že KT vyjednává s ditributory o cenách, ale dosud je "ticho po pěšině". Nicméně počet dostupných CZ HD kanálů v eteru je zatím velmi malý. Kromě volných ČT HD a Nova HD, které už v kabelu máme, jsou dál k dispozici jen dva sportovní, dva filmové a jeden dokumentární kanál.

PS: Od sobotního večera nejde na kanálu Nova HD zvuk Dolby Digital (AC3). Je problém už v distribuci nebo jen v KT?

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: stř zář 29, 2010 3:14 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1089
Anderson píše:
Může mi někdo ze zodpovědných v naší milé monopolní Kabelové televizi upřesnit, kdy už bude konečně v nabídce balík programů v HD rozlišení ??? Myslím, že podceňujete svoje klienty !

Koukám, že Vám zatim nikdo ze zodpovědných neodpověděl, tak se pokusím já, ikdyž TV není můj šálek.
Problém je komunikace s distributorem TV kanálů, výrobcem settoboxů a kodovacím systémem CONAX. Sladit toto vše a ještě pokud možno za přijatelnou cenu pro zákazníka je někdy velký problém.
Na toto zatim doplácí zákazníci, kteří mají HD TV s DVB-C tunerem. Nechci psát žádné termíny, protože jednání se často vlečou, ale nejpozději koncem tohoto roku bychom chtěli nabídnout balíček s HD kanálama.
A jak psal Elpro v současné době ještě není na našem trhu takový výběr HD kanálů, ale doufejme, že postupem času se stane HD rozlišení standardem.
Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: úte pro 14, 2010 6:32 am 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 30, 2003 8:54 pm
Příspěvky: 418
Bydliště: Kadaň City
Koukal jsem,že mi TV naladila PRIMA HD a NOVA SPORT HD, je to jen nějaké zkušební vysílání nebo to můžeme brát jako vanoční dárek??? :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: úte pro 14, 2010 8:22 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: pát úno 10, 2006 7:41 am
Příspěvky: 113
Po pravdě,je to dárek k vánocům a zároveň zkušební provoz.Přeji hezký den.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: stř pro 15, 2010 9:07 am 
Offline
XXXXX00
XXXXX00
Uživatelský avatar

Registrován: ned čer 08, 2003 5:40 pm
Příspěvky: 4335
Bydliště: Fučíkova 1077..
a co dostanou lidé, kteří HD nevyužívají? :D

_________________
Obrázek
RasaQ


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: stř pro 15, 2010 9:47 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1089
SPAWN píše:
a co dostanou lidé, kteří HD nevyužívají? :D


Doporučení, aby HD používali :wink:
Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: úte led 11, 2011 8:24 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
Musím KT pochválit za další přírůstek - Barrandov HD.

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: úte úno 01, 2011 6:02 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: sob kvě 31, 2003 8:19 am
Příspěvky: 215
Bydliště: Phoenix
To je sice hezký že máme barandov v HD ale zrovna u tohoto kanálu kde je většina filmů z doby dávno minulé je to celkem kničemu.

Mě by spíš zajímalo proč zmizelo z DVB-C History a Explorer ?

Případně jestli se třeba chystá Discovery HD


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: stř úno 02, 2011 8:22 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
susman píše:
To je sice hezký že máme barandov v HD ale zrovna u tohoto kanálu kde je většina filmů z doby dávno minulé je to celkem kničemu.

To se pleteš. I když jde pouze o upscaling, má HD kanál mnohem vyšší datový tok a rozdíl v kvalitě oproti standardnímu rozlišení je nepřehlédnutelný. Totéž platí pro Primu HD, kde zatím nevysílají v native HD vůbec nic, přesto je obrazově výrazně výš než obyčejná Prima.

susman píše:
...Mě by spíš zajímalo proč zmizelo z DVB-C History a Explorer ?

Máš na mysli Viasat History a Explorer? Já je mám pořád na svém místě, teď jsem to kontroloval.

susman píše:
...Případně jestli se třeba chystá Discovery HD

K tomuto dotazu se přidávám...

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: čtv úno 03, 2011 3:45 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: sob kvě 31, 2003 8:19 am
Příspěvky: 215
Bydliště: Phoenix
Dal jsem aktualizovat seznam kanálu a už je mám taky zpět.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: stř kvě 18, 2011 9:14 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: stř kvě 18, 2011 9:11 pm
Příspěvky: 1
Dobrý den chtěl jsme se zeptat jestli plánujete vysílání Eurosport a Eurosport 2 v HD rozlišení předem děkuji za odpověd

Přeji hezký den


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: ned črc 17, 2011 2:45 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
Dobrý den. Už nejméně 2 dny nejde ČT HD. Kde je problém?

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2012 12:43 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
Tak už nám běží ČT4 HD. V kabelu je v multiplexu na frekvenci 802 MHz.

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Programy v HD rozlišení !
PříspěvekNapsal: čtv kvě 03, 2012 12:52 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 13, 2006 7:10 pm
Příspěvky: 38
Elpro píše:
Tak už nám běží ČT4 HD. V kabelu je v multiplexu na frekvenci 802 MHz.

To je supr, začíná MS v hokeji, pak ME fotbálek a OH :partyman:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz