Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je sob srp 24, 2019 3:24 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: sob lis 27, 2010 11:38 pm 
Offline
X000000
X000000

Registrován: ned čer 06, 2004 1:17 pm
Příspěvky: 602
behem vecernich hodin (pres den TV moc nebezi) se mi stava, ze Nova, Prima, Prima Cool, Nova Cinema vypadne ci kostickuje - digitalni vysilani. Analog jede bez problemu. Deje se to jen u me? Muze byt zavada v set-top boxu?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: ned lis 28, 2010 7:55 am 
Offline
X000000
X000000
Uživatelský avatar

Registrován: pát kvě 30, 2003 7:05 pm
Příspěvky: 631
Bydliště: Kadaň
veryday píše:
behem vecernich hodin (pres den TV moc nebezi) se mi stava, ze Nova, Prima, Prima Cool, Nova Cinema vypadne ci kostickuje - digitalni vysilani. Analog jede bez problemu. Deje se to jen u me? Muze byt zavada v set-top boxu?

nejsi... mě třebas teď nejde: Nova, Nova Cinema, Prima, Prima cool, Barandov...Nova HD jde... Jinak kostička na Nova HD mám taky občas

_________________
Zdar Canadien


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: ned lis 28, 2010 9:00 am 
Offline
X000000
X000000

Registrován: ned čer 06, 2004 1:17 pm
Příspěvky: 602
no jestlize v tom tedy nejsem sam a chyba nejspise neni u me, tak touto cestou zadam KT o napravu :) nebo alespon vysvetleni

sidliste A

dekuji


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 3:48 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: pát úno 10, 2006 7:41 am
Příspěvky: 113
Nebylo to jen u vás, problém byl vyřešen během víkendu. Omlouváme se, ale výpadky kvality signálu nebyly na našem zařízení.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: pon lis 29, 2010 6:34 pm 
Offline
X000000
X000000

Registrován: ned čer 06, 2004 1:17 pm
Příspěvky: 602
ok, dekuji za odpoved


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: pon úno 14, 2011 7:15 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
Dnes mám hrozně časté výpadky na všech programech multiplexu 186 MHz. Je to všude nebo jen u mě? Předem děkuji za reakci.
Edit: upřesním, že nejhorší to bylo okolo 19 hodin večer, potom se výpadky objevovaly jen sporadicky.

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: pon úno 28, 2011 12:19 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 13, 2006 7:10 pm
Příspěvky: 38
Jojo přesně tak, Nova HD kostičkuje a nemá zvuk. ČT HD, Prima HD kostičkuje.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: ned bře 13, 2011 5:59 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 13, 2006 7:10 pm
Příspěvky: 38
Všechny HD programy už OK, akorát Nova DH bez zvuku :?
Hm :wink: se odpovědi nedočkám :prayer:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: stř bře 16, 2011 11:51 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
Já se zvukem Novy HD nemám potíže. Nova vysílá 2 audio streamy - klasický mpeg a Dolby digital. Koukni jaký máš vybraný, případně ho změň.

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: čtv bře 17, 2011 8:09 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: pát úno 10, 2006 7:41 am
Příspěvky: 113
Pan elpro má pravdu pokud vám jde Nova HD bez zvuku musíte si na vašem televizoru změnit audio stream.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: čtv bře 17, 2011 1:45 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 13, 2006 7:10 pm
Příspěvky: 38
Tak jsem Novu HD naladil ručně a vše je OK :wink: děkuji za odpověď :prayer: asi něco mezi nebem a sběrnicí :partyman:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: čtv bře 07, 2013 6:24 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
Už několik dní mám výpadky multiplexu na frekvenci 794MHz (ČT1 HD, Prima Family HD, Nova Cinema, Barrandov). Úroveň signálu se zdá celkem dobrá, ale je v něm vysoká bitová chybovost. Na ostatních frekvencích je signál v pořádku. Je to jen lokální problém nebo je to v celém městě? Jak bude řešeno?
Děkuji.

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: pát bře 08, 2013 10:33 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: pát úno 10, 2006 7:41 am
Příspěvky: 113
Pane elpro přeji hezký den. Měřím to celé dopoledne a nic ani jedna chyba.Prosím pošlete mi lokalizaci kde bydlíte.Prověřím trasáky.Děkuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: pát bře 08, 2013 6:26 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
Děkuji. Z vaší odpovědi bylo zřejmé, že příčina poruch bude pravděpodobně u mě. Je to tak, způsoboval to wifi router v blízkosti TV - přeladil se na 8. kanál a rušil uvedenou frekvenci DVB-C. Nastavil jsem na routeru napevno kanál 1 a je po rušení. Ještě jednou děkuji za informace.

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: vypadky digitalu
PříspěvekNapsal: pát dub 19, 2013 5:22 pm 
Offline
spamer
spamer

Registrován: pát kvě 30, 2003 9:52 pm
Příspěvky: 7861
Bydliště: KDN
nevím, kam s tím, tak asi sem... od pondělí 15/4 mi na settop boxu nesvítily číslice aktuálně zvoleného kanálu, ale jen ty kostičky a od včerejška úplně vypadl obraz, jde jen zvuk...

jsem divný já, settop box nebo je problém někde v kabelu?

díky Honza

_________________
OO=[][]=OO
K.O.CH.
Bezpečná jízda


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz