Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je sob srp 24, 2019 4:12 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon bře 21, 2016 8:11 pm 
Offline
X000000
X000000

Registrován: stř čer 04, 2003 7:41 pm
Příspěvky: 516
Bydliště: Husova 1324
Seká se vám TV Polonia minimálně 1x za minutu.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř bře 23, 2016 9:57 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: čtv lis 19, 2015 8:06 am
Příspěvky: 22
Dobrý den,

máte na mysli digitál nebo analog. U nás TV Polonia funguje bez problémů. Testovali jsme v digitálním i analogovém vysílání.

S pozdravem
technik KTR


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: stř bře 23, 2016 10:17 am 
Offline
X000000
X000000

Registrován: stř čer 04, 2003 7:41 pm
Příspěvky: 516
Bydliště: Husova 1324
sekalo se 21.3.2016 kolem, vím, že kolem 19:00hod na digitálu, aktuálně problém již není.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz