Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je stř lis 22, 2017 11:05 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: optický kabel
PříspěvekNapsal: stř srp 31, 2011 9:42 am 
Offline
XX00000
XX00000

Registrován: sob kvě 31, 2003 5:38 pm
Příspěvky: 1399
Bydliště: VÍNOhrad
Dobrý den, bydlím Na Podlesí 1474 , máme tu už optický kabel od konce června, s tím, že router přinesou do konce července. Máme skoro září, a nic.. .tak se chci zeptat, jak to vypadá?

_________________
=> GO RIGHT


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: optický kabel
PříspěvekNapsal: stř srp 31, 2011 9:54 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
Murdoc_man píše:
Dobrý den, bydlím Na Podlesí 1474 , máme tu už optický kabel od konce června, s tím, že router přinesou do konce července. Máme skoro září, a nic.. .tak se chci zeptat, jak to vypadá?

Kolega se Vám asi nedovolal, obchází zákazníky a instaluje. Koukal jsem, že na Vás máme v databázi pouze tel. na pevnou linku. Napište mobilní tel. do soukromé zprávy a já mu ho předám.
Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: optický kabel
PříspěvekNapsal: stř zář 21, 2011 10:25 am 
Offline
X000000
X000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 02, 2003 4:38 pm
Příspěvky: 590
Bydliště: Kadaň
Ted sem koukal na ceník na vasich strankach je tam u tech rychlosti napsano (az) 50MB.... jak si to mam vysvetlit? mam ocekávat nejaké zasadni kolísání? a ten poplatek 310 to je i s modemem nebo jak to cele je? diky za odpoved...

_________________
SAAB 2.3t 200HP

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: optický kabel
PříspěvekNapsal: stř zář 21, 2011 1:01 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1075
NOMAK 88 píše:
Ted sem koukal na ceník na vasich strankach je tam u tech rychlosti napsano (az) 50MB.... jak si to mam vysvetlit? mam ocekávat nejaké zasadni kolísání? a ten poplatek 310 to je i s modemem nebo jak to cele je? diky za odpoved...

Slovíčko je tam záměrně, tyto rychlosti zvládá málo počítačů, které uživatelé mají v domácnostech. Pokud máte výkonný počítač a router, nebude problém dosahovat uvedených rychlostí.
Optický převodník dostáváte při podpisu smlouvy za 1,-Kč a pronájem tedy neplatíte. Tarif Optika I tedy stojí 310,- Kč
Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: optický kabel
PříspěvekNapsal: stř zář 21, 2011 1:29 pm 
Offline
X000000
X000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 02, 2003 4:38 pm
Příspěvky: 590
Bydliště: Kadaň
spravce píše:
NOMAK 88 píše:
Ted sem koukal na ceník na vasich strankach je tam u tech rychlosti napsano (az) 50MB.... jak si to mam vysvetlit? mam ocekávat nejaké zasadni kolísání? a ten poplatek 310 to je i s modemem nebo jak to cele je? diky za odpoved...

Slovíčko je tam záměrně, tyto rychlosti zvládá málo počítačů, které uživatelé mají v domácnostech. Pokud máte výkonný počítač a router, nebude problém dosahovat uvedených rychlostí.
Optický převodník dostáváte při podpisu smlouvy za 1,-Kč a pronájem tedy neplatíte. Tarif Optika I tedy stojí 310,- Kč
Josef Nový


tento router by to mel dat ? ASUS RT-N56U

_________________
SAAB 2.3t 200HP

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: optický kabel
PříspěvekNapsal: čtv zář 22, 2011 10:13 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: úte říj 04, 2005 7:58 am
Příspěvky: 146
NOMAK 88 píše:
spravce píše:
NOMAK 88 píše:
Ted sem koukal na ceník na vasich strankach je tam u tech rychlosti napsano (az) 50MB.... jak si to mam vysvetlit? mam ocekávat nejaké zasadni kolísání? a ten poplatek 310 to je i s modemem nebo jak to cele je? diky za odpoved...

Slovíčko je tam záměrně, tyto rychlosti zvládá málo počítačů, které uživatelé mají v domácnostech. Pokud máte výkonný počítač a router, nebude problém dosahovat uvedených rychlostí.
Optický převodník dostáváte při podpisu smlouvy za 1,-Kč a pronájem tedy neplatíte. Tarif Optika I tedy stojí 310,- Kč
Josef Nový


tento router by to mel dat ? ASUS RT-N56U

Podle informací prodejce czc.cz by to "měl dát", ale my vám to zaručit nemůžeme. Nutno vyzkoušet.
R. Hamák


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: optický kabel
PříspěvekNapsal: pát zář 23, 2011 1:53 pm 
Offline
XX00000
XX00000
Uživatelský avatar

Registrován: sob kvě 31, 2003 1:01 am
Příspěvky: 1145
Bydliště: kadan
On bude potřeba router když pojedeme na optiku?V Klacíkově nemají žádný router. :-)

_________________
PSP FW-5.00 M33-4
PLAYSTATION 3 FW 2.10
HRY-COD 3,4 ASSASSINS CREED
LCD TV-PANASONIC 700F
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: optický kabel
PříspěvekNapsal: pát zář 23, 2011 4:55 pm 
Offline
X000000
X000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon čer 02, 2003 4:38 pm
Příspěvky: 590
Bydliště: Kadaň
Ham píše:

Podle informací prodejce czc.cz by to "měl dát", ale my vám to zaručit nemůžeme. Nutno vyzkoušet.
R. Hamák[/quote]

vzhledem ktomu ze ho mam tak se uvidi....

_________________
SAAB 2.3t 200HP

Obrázek

Obrázek

Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: optický kabel
PříspěvekNapsal: ned zář 25, 2011 7:58 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: úte říj 04, 2005 7:58 am
Příspěvky: 146
radar píše:
On bude potřeba router když pojedeme na optiku?V Klacíkově nemají žádný router. :-)


Nikdo nic takového neřekl. Jestli použijete router, to záleží jen na vás a na vašich potřebách.

Klacíkov není zas až tak zaostalý. Určitě se tam nějaký ten router najde :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz