Forum Kabelové televize Kadaň
https://forum.ktkadan.cz/

optický kabel
https://forum.ktkadan.cz/viewtopic.php?f=35&t=12404
Stránka 1 z 1

Autor:  Murdoc_man [ stř srp 31, 2011 9:42 am ]
Předmět příspěvku:  optický kabel

Dobrý den, bydlím Na Podlesí 1474 , máme tu už optický kabel od konce června, s tím, že router přinesou do konce července. Máme skoro září, a nic.. .tak se chci zeptat, jak to vypadá?

Autor:  spravce [ stř srp 31, 2011 9:54 am ]
Předmět příspěvku:  Re: optický kabel

Murdoc_man píše:
Dobrý den, bydlím Na Podlesí 1474 , máme tu už optický kabel od konce června, s tím, že router přinesou do konce července. Máme skoro září, a nic.. .tak se chci zeptat, jak to vypadá?

Kolega se Vám asi nedovolal, obchází zákazníky a instaluje. Koukal jsem, že na Vás máme v databázi pouze tel. na pevnou linku. Napište mobilní tel. do soukromé zprávy a já mu ho předám.
Josef Nový

Autor:  NOMAK 88 [ stř zář 21, 2011 10:25 am ]
Předmět příspěvku:  Re: optický kabel

Ted sem koukal na ceník na vasich strankach je tam u tech rychlosti napsano (az) 50MB.... jak si to mam vysvetlit? mam ocekávat nejaké zasadni kolísání? a ten poplatek 310 to je i s modemem nebo jak to cele je? diky za odpoved...

Autor:  spravce [ stř zář 21, 2011 1:01 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: optický kabel

NOMAK 88 píše:
Ted sem koukal na ceník na vasich strankach je tam u tech rychlosti napsano (az) 50MB.... jak si to mam vysvetlit? mam ocekávat nejaké zasadni kolísání? a ten poplatek 310 to je i s modemem nebo jak to cele je? diky za odpoved...

Slovíčko je tam záměrně, tyto rychlosti zvládá málo počítačů, které uživatelé mají v domácnostech. Pokud máte výkonný počítač a router, nebude problém dosahovat uvedených rychlostí.
Optický převodník dostáváte při podpisu smlouvy za 1,-Kč a pronájem tedy neplatíte. Tarif Optika I tedy stojí 310,- Kč
Josef Nový

Autor:  NOMAK 88 [ stř zář 21, 2011 1:29 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: optický kabel

spravce píše:
NOMAK 88 píše:
Ted sem koukal na ceník na vasich strankach je tam u tech rychlosti napsano (az) 50MB.... jak si to mam vysvetlit? mam ocekávat nejaké zasadni kolísání? a ten poplatek 310 to je i s modemem nebo jak to cele je? diky za odpoved...

Slovíčko je tam záměrně, tyto rychlosti zvládá málo počítačů, které uživatelé mají v domácnostech. Pokud máte výkonný počítač a router, nebude problém dosahovat uvedených rychlostí.
Optický převodník dostáváte při podpisu smlouvy za 1,-Kč a pronájem tedy neplatíte. Tarif Optika I tedy stojí 310,- Kč
Josef Nový


tento router by to mel dat ? ASUS RT-N56U

Autor:  Ham [ čtv zář 22, 2011 10:13 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: optický kabel

NOMAK 88 píše:
spravce píše:
NOMAK 88 píše:
Ted sem koukal na ceník na vasich strankach je tam u tech rychlosti napsano (az) 50MB.... jak si to mam vysvetlit? mam ocekávat nejaké zasadni kolísání? a ten poplatek 310 to je i s modemem nebo jak to cele je? diky za odpoved...

Slovíčko je tam záměrně, tyto rychlosti zvládá málo počítačů, které uživatelé mají v domácnostech. Pokud máte výkonný počítač a router, nebude problém dosahovat uvedených rychlostí.
Optický převodník dostáváte při podpisu smlouvy za 1,-Kč a pronájem tedy neplatíte. Tarif Optika I tedy stojí 310,- Kč
Josef Nový


tento router by to mel dat ? ASUS RT-N56U

Podle informací prodejce czc.cz by to "měl dát", ale my vám to zaručit nemůžeme. Nutno vyzkoušet.
R. Hamák

Autor:  radar [ pát zář 23, 2011 1:53 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: optický kabel

On bude potřeba router když pojedeme na optiku?V Klacíkově nemají žádný router. :-)

Autor:  NOMAK 88 [ pát zář 23, 2011 4:55 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: optický kabel

Ham píše:

Podle informací prodejce czc.cz by to "měl dát", ale my vám to zaručit nemůžeme. Nutno vyzkoušet.
R. Hamák[/quote]

vzhledem ktomu ze ho mam tak se uvidi....

Autor:  Ham [ ned zář 25, 2011 7:58 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: optický kabel

radar píše:
On bude potřeba router když pojedeme na optiku?V Klacíkově nemají žádný router. :-)


Nikdo nic takového neřekl. Jestli použijete router, to záleží jen na vás a na vašich potřebách.

Klacíkov není zas až tak zaostalý. Určitě se tam nějaký ten router najde :)

Stránka 1 z 1 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/