Forum Kabelové televize Kadaň
https://forum.ktkadan.cz/

IP TV
https://forum.ktkadan.cz/viewtopic.php?f=35&t=15514
Stránka 1 z 3

Autor:  spravce [ sob dub 19, 2014 6:29 am ]
Předmět příspěvku:  IP TV

Dobry den,

IP televize je dočasně nefunkční.

Děkujeme za pochopení

Autor:  ZZP [ pon dub 21, 2014 8:44 am ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

dobrý den, prosím o info,až bude funkční, děkuji.

Autor:  MilanMr [ úte dub 29, 2014 10:34 am ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

Je nějaký odhad od kdy bude fungovat?

Autor:  spravce [ úte dub 29, 2014 12:02 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

MilanMr píše:
Je nějaký odhad od kdy bude fungovat?


Dobrý den,

když půjde vše dobře .... tak zítra

Josef Nový

Autor:  ZZP [ úte dub 29, 2014 8:40 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

pokud to bude v provozu prosím o info, děkuji.

Autor:  spravce [ stř dub 30, 2014 1:36 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

ZZP píše:
pokud to bude v provozu prosím o info, děkuji.

Dobrý den,

IP TV by měla být opět funkční.

Josef Nový

Autor:  ZZP [ stř dub 30, 2014 6:43 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

super, hraje ,děkuji za info

Autor:  MilanMr [ sob čer 14, 2014 6:39 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

IPTV je omezený na 3 počítače v domácnosti, proč zrovna 3? Ne 4? :-)

Autor:  spravce [ pon čer 16, 2014 8:20 am ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

MilanMr píše:
IPTV je omezený na 3 počítače v domácnosti, proč zrovna 3? Ne 4? :-)


Dobrý den,

z čeho usuzujete, že IPTV je omezen na 3 PC?

Josef Nový

Autor:  MilanMr [ pon čer 16, 2014 9:06 am ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

Spíš zjišťuji, stream byl spušěn na třech PC, na dalším PC to už nešlo pustit. Tedy nešlo pustit 4 streamy najednou, tedy musel se zavřít nějaký stream a pak pustit stream na jiném PC.
Pokud omezení není u Vás, tak zas budu hledat v routeru - co to omezuje.

Autor:  spravce [ pon čer 16, 2014 9:13 am ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

MilanMr píše:
Spíš zjišťuji, stream byl spušěn na třech PC, na dalším PC to už nešlo pustit. Tedy nešlo pustit 4 streamy najednou, tedy musel se zavřít nějaký stream a pak pustit stream na jiném PC.
Pokud omezení není u Vás, tak zas budu hledat v routeru - co to omezuje.


Omezení počtu TV kanálů na koncové zařízení sice je, ale je zatím nastaveno na 8 TV. Takže bych opravdu hledal problém někde na routeru.

Josef Nový

Autor:  MilanMr [ pon čer 16, 2014 9:19 am ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

yesit.cz
brzy pár mých nastavení

Autor:  spravce [ pon čer 16, 2014 2:37 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

MilanMr píše:
Proklepnu router, prosím jen o kontrolu 8čky u vás v nastavení :-)


Teď Vám asi moc nerozumim ....
systém je nastaven tak, že pokud koukáte za jedním ONT na 8 různých kanálů tak vám ( v případě, že máte správně nastaven router a router vše zvládá) vše funguje, při snaze otevřít 9 TV kanál se tento kanál nespustí. Pokud ale koukáte na stejný kanál, tak tam omezení není.

Josef Nový

Autor:  Michal86 [ ned led 18, 2015 9:00 pm ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li je nějaké speciální nastavení routeru pro IPTV? Než jsem si koupil Router, tak mi napřímo přes modem šla IPTV a teď mi to nešlape. Díky za tipy. Mám Asus RT-N12+

Autor:  spravce [ pon led 19, 2015 11:15 am ]
Předmět příspěvku:  Re: IP TV

Michal86 píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li je nějaké speciální nastavení routeru pro IPTV? Než jsem si koupil Router, tak mi napřímo přes modem šla IPTV a teď mi to nešlape. Díky za tipy. Mám Asus RT-N12+

Dobrý den,

podívejte se na nastavení igmp, popřípadě zapněte.
Josef Nový

Stránka 1 z 3 Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/