Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je úte črc 17, 2018 4:15 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jde to pomalu
PříspěvekNapsal: sob led 06, 2018 12:51 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 14, 2004 8:03 am
Příspěvky: 215
Zdravim. Prosím mrkněte se u mě proč to jde tak pomalu cca 50% viz aktuální stav na horním obrázku (spodní je jinak normal). Děkuji

Obrázek

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jde to pomalu
PříspěvekNapsal: ned led 07, 2018 10:44 am 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 14, 2004 8:03 am
Příspěvky: 215
stále pomalu :-( :-( :-(

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jde to pomalu
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2018 7:16 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1082
Dobrý den,

rychlost až na optický převodník Huawei je podle měření 100Mbps, proto bych se rád zeptal na pár věcí:
1. používáte router ?
2. Pokud ano měření provádíte na počítači připojeném na "kabel" nebo Wifi ?

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jde to pomalu
PříspěvekNapsal: pon led 08, 2018 7:57 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: sob srp 14, 2004 8:03 am
Příspěvky: 215
Dnes restartován router nepomohlo. Tak jsem ho převedl do defaultu + restartován huawei a světe div se zabralo to. Jelikož jsem se v routeru předtím nehrabal tak nevím kde byla závada každopádně zdá se dle mého podpisu že to zabralo a rychlost opět valí tak jak má. Díky a omlouvám se za špatné umístění mého topicu v sekci optícká síť. Příspěvek můžete smazat :-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: jde to pomalu
PříspěvekNapsal: úte led 09, 2018 7:08 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1082
Dobrý den,

z toho co píšete to vypadá opravdu na nějaký problém v routeru. Podle naměřených hodnot Váš router stejně nejede na plný výkon, měl by jste dosahovat rychlostí 98-100Mbps.

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz