Forum Kabelové televize Kadaň

Tady se můžete "vykecat" .....
Právě je ned bře 29, 2020 10:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TV v pc
PříspěvekNapsal: pát dub 20, 2012 7:54 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: čtv úno 09, 2012 5:48 pm
Příspěvky: 42
Dobrej chtel by se zeptat, pokud by u vas splnoval podminky abych mohl od vas chytat tv v pc,tak kde mate nejakej svuj programek prenastaven pro instalaci a vyuzivani klientu?Ja sem tu hledal ale nenasel.Mam na mysli treba jak to maj tady http://www.kabel1.cz/wordpress/?page_id=63 tak neco v tom stylu.Dekuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: pát dub 20, 2012 7:58 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 13, 2006 7:10 pm
Příspěvky: 38
Zdravim 8)
Nainstaloval jsem multimediální přehrávač (VLC media player) :wink:
Stáhnul jsem playlist TV kanálů :wink:
Následně jsem spustil playlist, spustí se ČT1 :finga:
Přepínání kanálů na VLC playeru je funkční, ale obraz se zastaví na ČT1 i když jsem přepnul na např. Novu :axe:
Hraji si dál znovu spustím VLC media player - Proud - síť - http://www.ktkadan.cz/document/ktkadan_iptv.xspf
zvolím Proud a jede jen PRIMA :axe:

Zřejmě to bude stoprofunkční až po neděli :?

25.4. Hm tak funkční jen ČT1 :cry:


Naposledy upravil Nemo55 dne stř dub 25, 2012 3:52 pm, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 12:45 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: ned zář 07, 2003 3:27 pm
Příspěvky: 142
spravce píše:
... Od příštího týdne bude na optické síti možnost chytat i IPTV omezenou nabídku.

Mohu se zeptat, proč bude IPTV pouze na optické síti? Běžný datový tok SD kanálů je cca. 2-5 Mbps, což by mělo být průchozí i pro uživatele na koaxiálu.
Já bych například také velmi rád využíval výhod optiky, ale protože bydlím v RD a ne v paneláku, tak mám pravděpodobně smůlu. Za stejný měsíční poplatek za internet jsem proti uživatelům na optice výrazně omezen na rychlosti a teď nově i na poskytovaných službách?

_________________
Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 12:55 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1090
Elpro píše:
spravce píše:
... Od příštího týdne bude na optické síti možnost chytat i IPTV omezenou nabídku.

Mohu se zeptat, proč bude IPTV pouze na optické síti? Běžný datový tok SD kanálů je cca. 2-5 Mbps, což by mělo být průchozí i pro uživatele na koaxiálu.
Já bych například také velmi rád využíval výhod optiky, ale protože bydlím v RD a ne v paneláku, tak mám pravděpodobně smůlu. Za stejný měsíční poplatek za internet jsem proti uživatelům na optice výrazně omezen na rychlosti a teď nově i na poskytovaných službách?


Dobrý den,
neni to tak jednoduché jek to vypadá. Pokud by na jedné z částí koaxiální sítě by koukal každý na jiný TV kanál v omezené nabídce tak se nebavíme o 2-5 Mbps ale cca o 100 Mbps a to už je velký rozdíl ! Ale i tato kapacita by nebyla problémem, musíme však brát v potaz narůstání přenosových požadavků u jednotlivých uživatelů a raději budeme garantovat rychlosti ( zpětného směru) internetu než přidávat TV, kterou posíláme paralelně jak v Analogu tak i v digitálu.
Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: pon dub 23, 2012 6:10 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1090
Nemo55 píše:
Zdravim 8)
Nainstaloval jsem multimediální přehrávač (VLC media player) :wink:
Stáhnul jsem playlist TV kanálů :wink:
Následně jsem spustil playlist, spustí se ČT1 :finga:
Přepínání kanálů na VLC playeru je funkční, ale obraz se zastaví na ČT1 i když jsem přepnul na např. Novu :axe:
Hraji si dál znovu spustím VLC media player - Proud - síť - http://www.ktkadan.cz/document/ktkadan_iptv.xspf
zvolím Proud a jede jen PRIMA :axe:

Zřejmě to bude stoprofunkční až po neděli :?


Dobrý den,
vše funguje bez problémů, problém bych hledal buď na PC či routeru. Můžete třeba otestovat jiný player.
Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: pon dub 23, 2012 6:54 am 
Offline
0000000
0000000

Registrován: čtv úno 09, 2012 5:48 pm
Příspěvky: 42
Potesilo mne ze se na te tv uz pracuje ale si myslim ze by to chtelo nejakej navod k tomu playlistu.Ted to tu trosku skoumam a myslim si ze vetsi laici budou mit stim silne problemy. :D


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: pon dub 23, 2012 8:30 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1090
SPIDOcz píše:
Potesilo mne ze se na te tv uz pracuje ale si myslim ze by to chtelo nejakej navod k tomu playlistu.Ted to tu trosku skoumam a myslim si ze vetsi laici budou mit stim silne problemy. :D


Dobrý den,
nevim přesně co myslíte, dvakrát kliknout na stažený soubor a přepínat programy na to přeci neni třeba dělat manuál.

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: pon dub 23, 2012 8:21 pm 
Offline
0000000
0000000

Registrován: čtv úno 09, 2012 5:48 pm
Příspěvky: 42
spravce píše:
SPIDOcz píše:
Potesilo mne ze se na te tv uz pracuje ale si myslim ze by to chtelo nejakej navod k tomu playlistu.Ted to tu trosku skoumam a myslim si ze vetsi laici budou mit stim silne problemy. :D


Dobrý den,
nevim přesně co myslíte, dvakrát kliknout na stažený soubor a přepínat programy na to přeci neni třeba dělat manuál.

Josef Nový


No kdyz kliknu na teto strance http://www.ktkadan.cz/index.php na vlc tak ho stahnu prazdnej tak teda musim jit stahnout play list kterej mate tam pojmenovan playlist TV kanálů a to me napadlo po delsi dobe ze musim zkopirovat odkaz te stranky a ulozit v playeru do site abych mel nejake ty stanice ale clovek kterej je rad ze zapne pc ten to nedokaze.Nikde nebylo napsano ze mam zkopirovat stranku ja jak vul kopiroval stanice zvlast nez me to trklo skusit jako stranku a to jen diky tomu ze sem si vzpomnel ze sem neco podobneho uz delal.Tak proto melo by se pocitat i s neznalci ty se chtej taky divat :lol: :lol: :shock: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: úte dub 24, 2012 7:59 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Registrován: pát kvě 30, 2003 4:43 pm
Příspěvky: 1090
SPIDOcz píše:
spravce píše:
SPIDOcz píše:
Potesilo mne ze se na te tv uz pracuje ale si myslim ze by to chtelo nejakej navod k tomu playlistu.Ted to tu trosku skoumam a myslim si ze vetsi laici budou mit stim silne problemy. :D


Dobrý den,
nevim přesně co myslíte, dvakrát kliknout na stažený soubor a přepínat programy na to přeci neni třeba dělat manuál.

Josef Nový


No kdyz kliknu na teto strance http://www.ktkadan.cz/index.php na vlc tak ho stahnu prazdnej tak teda musim jit stahnout play list kterej mate tam pojmenovan playlist TV kanálů a to me napadlo po delsi dobe ze musim zkopirovat odkaz te stranky a ulozit v playeru do site abych mel nejake ty stanice ale clovek kterej je rad ze zapne pc ten to nedokaze.Nikde nebylo napsano ze mam zkopirovat stranku ja jak vul kopiroval stanice zvlast nez me to trklo skusit jako stranku a to jen diky tomu ze sem si vzpomnel ze sem neco podobneho uz delal.Tak proto melo by se pocitat i s neznalci ty se chtej taky divat :lol: :lol: :shock: :lol: :lol:


Dobrý den,
v popisu je přímo napsáno : "Dále je potřeba stáhnout" a odkaz na soubor
Proto jsme se domnívali, že je vše jasné, ale vytvořili jsme tedy playlist s jinou příponou (m3u), kde by vše mohlo být ještě jasnější. Také jde udělat i to, že si na obrazovku monitoru dáte dvě okna, jedno programu VLC a druhej prohlížeč se stránkou kde je odkaz na playlist. Myškou najedete na uvedený odkaz, levým tlačítkem kliknete na odkaz a přenesete na VLC a vše by mělo také fungovat. Pro příště již nemusíte tento krok opakovat, ale bude stačit, když ve VLC v menu zvolíte Média - Otevřít nedávná média a tam si najít uvedený odkaz na playlist.

Josef Nový


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: TV v pc
PříspěvekNapsal: stř dub 25, 2012 4:39 pm 
Offline
0000000
0000000
Uživatelský avatar

Registrován: pon lis 13, 2006 7:10 pm
Příspěvky: 38
Zdravim,
musím se omluvit sry :prayer: ono to funguje, akorát při přepnutí na jiný kanál se spustí zvolený kanál po třech minutách :roll:


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
POWERED_BY
Český překlad – phpBB.cz